Boka HLR utbildning på plats – hos ditt företag i Stockholm

Boka HLR utbildning på plats - hos ditt företag i Stockholm

En HLR utbildning kan antingen genomföras i grupp hos ett utbildningsföretag eller ute hos ett företags egna lokaler. Nästan alla företag som erbjuder HLR utbildningar i Stockholm genomför företagsplacerad utbildning – vilket har flera fördelar.

Fördelar att med att ha utbildning på plats

Tar mindre tid

Kostnaden för att gå HLR utbildning är inte enbart avgiften till de som håller i utbildningen. Det kan även innebära minskad produktion. Det finns därmed en fördel att minska tiden som de anställda behöver lämna sina arbetsuppgifter. Bara att ta sig in till centrala Stockholm och tillbaka kan ta över en timme. Att gå till närliggande rum i företagets lokaler tar 2 minuter…

Trygghet där det behövs

Många företag har hjärtstartare i lokalerna. När utbildningen sker på HLR kan även utbildning ske på dessa hjärtstartare. Därmed tränar personalen inte bara på hur de fungerar utan även på att komma ihåg var de finns.

Att träna på plats innebär att trygghet skapas där det som mest behövs. Genom att skapa ett fiktivt scenario på plats kan allt från utrymningsvägar, larmfunktioner och hjärtstartare testas.

Exempel på HLR utbildning i Stockholm

  • HLR Vuxen Grund

Den grundläggande utbildning som ”alla” borde gå. Här lär sig deltagarna att känna puls och andning, hur hjälp bör påkallas och hur andningshjälp och hjärtkompressioner sker.

Det finns en stor fördel att gå kursen med ett par års mellanrum för att hela tiden ha uppdaterad kunskap och trygghet i att man kan hantera en krissituation.

  • HLR Vuxen Utökad

För fördjupad kunskap inom livräddande insatser och med fokus på hur två personer tillsammans kan genomföra HLR.

  • HLR Förskola

Utbildning som främst vänder sig till dig som jobbar på förskola eller i barngrupp med småbarn. Orsaken att denna HLR utbildning skiljer sig mot de ovan är att HLR sker annorlunda på de allra minsta barnen.

(Detta är de tre vanligaste utbildningarna, vilka hittas hos samtliga utbildningsföretag i Stockholm)

Kom ihåg att de anställda även bör ha grundläggande kunskap i Första Hjälpen. Även denna utbildning kan genomföras på plats på företaget. Detta med samma fördelar som att välja andra utbildningar på plats. Det är även möjligt att boka test av brandlarm och andra säkerhetsfunktioner för att tryggheten ska öka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *