Hårförlängning i Göteborg

Till sommaren kan det kännas fräscht att förnya ditt hår med löshår, kanske vill du prova en ny färg? På hellobombshell.se i Göteborg hittar du löshår av god kvalité som med rätt skötsel håller över hela sommarhalvåret.

Hellobombshell.se erbjuder löshår till mycket hög kvalité i Göteborg. Löshår från hellobombshell.se är hundra procent i remy och om du behandlar det väl så håller det mycket länge.

Såhär tar du hand om ditt löshår

Det är viktigt att tvätta håret med schampo och balsam som inte innehåller sulfater eller parabener. Hår med löshår från hellobombshell.se bör tvättas tre gånger i veckan. Följ alltid instruktionerna på förpackningen när du använder hårprodukter. När du applicerar balsam så bör det inte appliceras där löshåret fäster, då riskerar du att löshåret lossnar. Det är bra att göra en hårinpackning någon gång i veckan för att ditt löshår ska återfuktas och se fräscht ut. Innan du fönar ditt hår så bör du använda ett värmeskydd som skyddar håret. På hellobombshell.se kan du läsa skötselråd samt hitta produkter som skyddar ditt löshår.

Blött hår är extra ömtåligt

Du bör inte torka håret med en handduk, detta sliter på håret eftersom blött hår är mycket ömtåligt. Det bästa sättet är att föna och försiktig reda ut håret genom att borsta det nedifrån och upp mot rötterna. Sova gärna med håret i en fläta, det bästa är om håret är torrt när du går och lägger dig då slits det minst. Om du sköter om ditt löshår så kommer det att hålla länge. Med rätt produkter och styling så håller ett löshår från hellobombshell.se minst tre månader men kan se fint ut i upp till ett halvår. Två faktorer som är extra slitigt för löshår är vatten med klor i samt saltvatten. Om du vill att ditt löshår ska hålla länge så är det bästa att undvika att bada i pool och hav, i alla fall doppa huvudet. En annan sak som minskar hållbarheten är om du färgar eller bleker löshåret. På hellobombshell.se finns det många produkter som hjälper dig att hålla ditt löshår fint och fräscht. Läs mer om https://hellobombshell.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *