Flexibla kontorslösningar

Är du på jakt efter ett nytt kontor? Kanske har du nyss startat ett nytt enmansföretag men ändå letar någon form av gemenskap att fylla arbetsdagarna med. Då kan Hive Workspace vara ett bra alternativ. Här finns flera olika kontorslösningar och det som är unikt med just detta är att flera företagare samsas under samma tak – något som kallas för Coworking.

Vad är Coworking?

Hive Workspace är en form av kontorshotell där flera olika företag från olika branscher hyr in sig. Enkelt förklarat är coworking just det – att flera företagare har samma plats som kontor. Det innebär att man får ett bra nätverk, en trevlig gemenskap och arbetskamrater – även om man arbetar i egna företag.

Man kan ta hjälp av varandra när det behövs, bolla idéer och inte minst hitta inspiration från andra, lika väl som att man kan smyga undan och arbeta ostört när sådana tillfällen uppstår.

Flera olika kontorslösningar

Hive Workspace erbjuder flera olika och flexibla kontorslösningar för coworking:

Flex – En öppen kontorsyta med skrivbord och stolar. Du sätter dig där det är ledigt för dagen. Kaffe, te, wifi och andra nödvändigheter ingår i hyran. Passar den som inte behöver en fast arbetsplats under dagens alla arbetstimmar och som kanske spenderar mycket tid utanför kontoret. 

Fast – Här har du ditt eget privata skrivbord på en öppen yta. Även här ingår alla nödvändigheter så som kaffe och wifi. Perfekt för den som vill ha ”sitt eget” men ändå sitta nära andra.

Kontor – Den som behöver smyga undan och sitta och jobba ostört ofta kan välja lösningen som ger ett eget kontor. Stäng dörren när du behöver lugn och ro och låt den stå öppen när du vill delta i gemenskapen!

Likt för alla lösningar är att man har tillgång till sin arbetsplats dygnet runt, året runt. Man får även ett rabatterat pris om man behöver boka något av dom mötesrum som finns och man bjuds in att delta i olika evenemang. En egen postbox ingår även det i alla ovan nämna lösningar.

Här finns Hive Workspace

Hive Workspace startade i Göteborg 2011, då under namnet Entrepreneurial Hive. Idag finns företaget och dess så kallade ”Coworking Space” på flera platser i landet. Kanske passar något av följande platser för just dig:

  • Stockholm
  • Örebro
  • Partille
  • Göteborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *